KFC Rijswijk

Deze prominente locatie langs één van de drukste snelwegen van Nederland was voor KFC een gedroomde plek om haar concept te vestigen. Door Shell als partner bij dit project te betrekken, een gedetailleerd plan te maken voor een natuurcompensatie (die op dit moment uitgevoerd wordt) hebben we deze ontwikkeling uiteindelijk vorm kunnen geven, vanaf het eerste initiatief  Om een korte bouwtijd te garanderen hebben we in samenwerking met Antea het terrein gefundeerd op EPS, zodat in feite een drijvende constructie ontstaat. Het gebouw voldoet aan de standaard die KFC stelt vanuit haar Blueline programma en is daarmee Leed-certificeerbaar. Voor het interieur hebben we een update gegeven aan het internationale design pakket van KFC, waarbij we ook zowel voor als achter de schermen het ontwerp hebben gemaakt voor het nieuwe keuken en uitgiftesysteem van KFC.