Kwik-Fit Apeldoorn Noord

Op de voormalige Bos Beton locatie hebben wij in opdracht van Ten Brinke Brok & Lammertink een herontwikkeling ontworpen, waarin retail centraal staat. Door de strategische ligging aan de noordelijke invalsweg van Apeldoorn heeft deze locatie een enorm potentieel voor retail. Tegelijk vroeg het perceel om een zorgvuldige inpassing van de bebouwing om een evenwichtig en samenhangend beeld vanaf het Apeldoorns kanaal te creëren. De uitdaging was daarmee om enerzijds de merkidentiteit van de gebruikers optimaal vorm te geven en anderzijds samenhang te vinden in de locatie. De samenhang hebben wij gevonden in detaillering, materiaalgebruik en belijning van de panden. De diversiteit en merkuitstraling is vormgegeven in de kleurstelling en het ritme van de gevels – eenheid in verscheidenheid.