Taco Bell Eindhoven

op 4 april 2017 is het eerste Taco Bell restaurant in Nederland geopend. In goede samenspraak met de bevlogen opdrachtgever en Taco Bell International is er een mooie symbiose ontstaan tussen de relaxte elementen uit de Californian Lifestyle en het Nederlandse gevoel om sfeer te ontwerpen. Een uiterst geslaagde combinatie met opvallende elementen waarmee fastfood is getransformeerd tot casual dining. Een loungehoek met echte fauteuils, het gebruik van houten tafelbladen, echt sloophout als wandbekleding, een mooi kunstwerk op de bakstenen muur van een plaatselijke graffiti artiest en een bar met hoge krukken waar een biertje(!) gedronken kan worden met zicht op de verse bereiding van het eten in de open keuken. De nieuwe entresolvloer genereert voldoende zitplaatsen en benadrukt de ruimtelijkheid van het pand. Een subtiele paarse gloed is op verschillende plaatsen in het restaurant ingezet als een kenmerkend Taco Bell element. Een onderscheidend ontwerp voor een onderscheidend merk.