Tandarts Mondzorg Doorn

Onze opdrachtgever heeft deze tandartspraktijk in 2011 overgenomen. De praktijk bevindt zich op de begane grond van een markant jaren dertig huis. Doordat er in de laatste 30 jaar niet was gerenoveerd voldeed de opzet in functioneel en hygiënisch oogpunt niet meer aan de huidige tijdgeest. In overleg met de tandarts hebben we de routing verbeterd, onder andere door de receptie naar een centrale locatie te verplaatsen. Ook hebben we de sterilisatie een prominentere plek gegeven. In iets meer dan twee weken tijd hebben we de plannen in een strak geregisseerde verbouwing en renovatie doorgevoerd. Daarbij is bijna de gehele oude praktijk gestript, een muur verplaatst en nieuwe doorgangen gecreëerd. Met deze metamorfose hebben we een frisse, lichte en moderne praktijk weten te creëren.