XS zoekt jou!

ervaren bouwkundige
geboren in de 20ste eeuw

Met ons full service architectenbureau werken wij voor een aantal toonaangevende retailers aan de vormgeving en expansie van hun merk. Daarbij gaan onze werkzaamheden van haalbaarheidsonderzoek tot en met bouwbegeleiding. Conceptontwikkeling, met name gericht op interieur, speelt daarbij een steeds grotere rol.

In ons bureau werken architecten, tekenaars, ontwerpers, projectleiders en  interieurarchitecten samen voor onze opdrachtgevers. Onze organisatie is intern informeel en weinig hiërarchisch, maar met een nadrukkelijke focus op snelheid, kwaliteit, onafhankelijkheid en discretie. De werkdruk is vrij hoog en onze opdrachtgevers vragen veel flexibiliteit, die echter niet ontaard in overuren, maar in teamwork en snel schakelen.

Als bouwkundige werk je voornamelijk aan casco’s, waarvan bestaande situaties in een model omgezet moeten worden en nieuwe situaties gedetailleerd zullen moeten worden. Ook zul je bestekken opmaken voor de projecten waar je aan werkt, in overleg met de architecten of projectleiders. Al onze projecten worden in Archicad uitgewerkt, kennis van dit programma is dan ook een groot pré.  Aantoonbare affiniteit met horeca, zorg en retail is een pré.

–      32-40 uur in de week
–      Archicad ervaring is een pré
–      Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring
–      Technisch onderlegd, minimaal hbo bouwkunde
–      Accuraat, discreet en stressbestendig
–      Start op korte termijn

 

Stuur cv en motivatiebrief naar ik@xsarch.nl