Xperience Space

XS staat voor Xperience Space: de optimale beleving van een ruimte.

De verlichting in een gebouw, de gebruikte materialen, de routing, de inrichting: alle verschillende elementen hebben invloed op de beleving van medewerkers en bezoekers.

Pascal Rijnders: ‘Een gebouw, plek of interieur kan de tijd manipuleren. Als de hele setting klopt, vergeten mensen de tijd en de omgeving: die staat ten dienste van de beleving.’

De realisatie van de beste Xperience Space begint al bij de eerste ideeën over het bedrijfsconcept. Wanneer u ons al in een vroeg stadium betrekt, kunnen we direct meedenken over de vertaling van uw bedrijfsconcept naar een gebouw.

Een goede voorbereiding voor het beste resultaat

We stellen in het voortraject veel vragen over de bedrijfsvoering, processen, merkidentiteit, huisstijl, gebruikers en toekomstvisie. Hierin gaan we ver. We zoeken het antwoord op de vraag achter de vraag. Ook willen we de toekomstige gebruikers leren kennen.

Deze benadering stelt ons in staat om voor u een gebruikersruimte te ontwerpen die past bij uw bedrijfsconcept en uw doelgroep.

Wat u daaraan heeft?

In onze ontwerpen staan het gebruiksgemak en de gebruikerservaring centraal. We combineren conceptuele vormgeving met inventiviteit. Het resultaat?

Optimaal gebruiksgemak + optimale gebruiksbeleving = Xperience Space.

XS is dé specialist op het gebied van conceptuele architectuur in retailomgevingen. We werken in veel projecten nauw samen met vertrouwde partners op het gebied van conceptontwikkeling en bouwvoorbereiding en -uitvoering.

Deze slimme bundeling van krachten resulteert in de best mogelijke uitkomst voor uw retailomgeving.

XS zelf beleven?                                                         XS in de praktijk:
Maak een afspraak                                                    Bekijk ons nieuwste project

Ontwerpers

voor de zorg

Architectuur op basis

van uw bedrijfsprocessen