BEAUTY & BRANDS

In 2003 begonnen we als architect met een voorliefde voor horeca. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bureau dat alle facetten van retail- en horecaontwerp in huis heeft. Van haalbaarheidsstudie tot vergunningstraject. Van concept tot begroting. Van engineering tot styling. Van eerste idee tot oplevering. Maar altijd vanuit de beleving van uw gasten.

FUNCTIE & KARAKTER

Uw manier van werken vormt de basis van onze ontwerpen. We streven altijd naar optimale logistiek, routing en ruimtegebruik. Tegelijk vormen uw merk en identiteit onze inspiratie om elk project weer uniek en herkenbaar te maken. Om deze twee invalshoeken succesvol te combineren hebben we onze eigen werkmethode ontwikkeld en verfijnd.

VAKMANSCHAP & TEAMGEEST

We werken met een team van specialisten om plannen te maken die niet alleen werken maar ook verrassen. Daarbij is het de kunst om kennis en ervaring te hebben vanuit alle invalshoeken en deze succesvol te combineren. Een open organisatie en een ingespeeld team zijn daarvoor essentieel.

INNOVATIE & KWALITEIT

Delivery en online retail veranderen de winkelstraat. Elektrisch rijden verandert de snelweg. BIM verandert de bouwwereld. Circulair denken verandert de architectuur. Al die gebieden zijn ons speelveld. Door steeds bij te blijven met nieuwe ontwikkelingen en innovatie te omarmen, zorgen we dat ons werk altijd relevant en bij de tijd is.

XS zelf beleven? Maak een afspraak

Ontwerpers

voor de zorg

Architectuur op basis

van uw bedrijfsprocessen