Architectuur volgens XS

Ons werk omvat alles wat met het ontwerpen van gebouwen te maken heeft. Van idee, via ontwerp en bouwtekeningen, tot realisatie. Wij ontwerpen vanuit de gebruiker, of dat nu een gast is of een medewerker.

Hoe de gebruiker een ruimte ervaart, wordt bepaald door vloeren, wanden en plafonds, maar ook door (dag)licht, materiaalgebruik, kleurgebruik en akoestiek.

Nog belangrijker zijn de routing en het interieur. Deze sturen en bepalen de beleving van elk gebouw.

De eindgebruiker staat centraal

In de filosofie van XS is creativiteit een hulpmiddel om te komen tot een optimale gebruikersbeleving. Om dat te bereiken denken we in 3D en kruipen we in de huid van de eindgebruikers. Hiermee onderscheiden we ons van andere architecten.

Een gebouw, plek of interieur kan de beleving van tijd manipuleren. Als de hele setting klopt, vergeten mensen de tijd en de omgeving: die staan ten dienste van de beleving.

Dát is architectuur volgens XS.

woonhuis, interieur

Werkwijze

Met een divers team van ervaren architecten vertalen we uw bedrijfsproces naar een sterk en herkenbaar ruimtelijk beeld. We stellen in het voortraject veel vragen over uw bedrijfsvoering, processen, merkidentiteit, huisstijl, gebruikers en toekomstvisie.

Daarbij is uw werkproces leidend, niet onze huisstijl of ontwerpstempel.

XS-architecten zijn steeds op zoek naar het wat, het hoe, het waarom en het waartoe. Zo kunnen wij voor u een gebruikersruimte realiseren die past bij uw bedrijfsconcept en doelgroep én die uw merkidentiteit versterkt.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op.