Name

Office Bilthoven

Location

Bilthoven

Status

Completed (2018)

Surface

300m²

Services

Architecture
Interior design

Category

Commercial real estate

commercial-real-estate

Office Bilthoven

Our client “de Zorgaccountant” wanted to expand its existing office building in Bilthoven following a company reorganization. To create more space, we designed an open office space of 200m² on the site behind the already existing building. This single-storey building extends on the north side of the plot and connects to the existing building. The building, clad with timber slats, was designed to make optimal use of the suns position in all seasons.

Office Bilthoven

Szydlowskiplein 1
4571EW Axel
Make contact

contact xs directly

Enter your contact information below and then we will contact you for an introductory meeting.

Follow XS on social media.

Close