Name

Burger King Spijkenisse

Location

Spijkenisse

Status

Completed in 2018 (2018)

Surface

180m²

Services

Interior design

Category

Hospitality

horeca

Burger King Spijkenisse

The Task: create a new interior based on the new Burger King concept.

Challenges:

  • make efficient use of the existing space
  • clear walking routes and sufficient freedom of movement for staff and guests Solutions: these requirements were met by placing all elements in the right places. The low partition wall next to the order kiosks creates a logical walking route. This, in combination with the strategically placed bar tables, gives the guests who are already eating a feeling of peace and privacy. The counter can be seen directly from the entrance. The walking route is therefore immediately clear.

Burger King Spijkenisse



Make contact

contact xs directly

Enter your contact information below and then we will contact you for an introductory meeting.

Follow XS on social media.

Close