Naam

Burger King Spijkenisse

Locatie

Spijkenisse

Status

Opgeleverd (2018)

Projectruimte

180m²

Services

Interieurontwerp

Categorie

Horeca

horeca

Burger King Spijkenisse

De vraag

Creëer een nieuw interieurdesign op basis van het nieuwe Burger King concept.

Uitdagingen

  • Efficiënt gebruik maken van de bestaande ruimte.
  • Duidelijke looproutes en voldoende bewegingsruimte voor personeel en gasten.

Oplossingen

Door alle elementen op de juiste plekken te zetten is aan deze eisen voldaan. De lage scheidingswand naast de bestelzuilen zorgt voor een logische looproute. Dit geeft, in combinatie met de strategisch geplaatste bartafels, de gasten die al zitten te eten een gevoel van rust en privacy. Vanaf de entree is de counter direct te zien. De looproute is daardoor direct duidelijk.

Burger King Spijkenisse



Maak kennis met ons

Ik wil graag contact met xs

Laat uw gegevens achter en dan nemen we contact met u op voor een kennismakingsafspraak.

Volg XS ook op social media.

Sluiten