Naam

La Place Alkmaar

Status

Opgeleverd (2023)

Projectruimte

350m²

Services

Concept
engineering
BIM-modeling

Categorie

Horeca

horeca

La Place Alkmaar

XS architecten heeft LaPlace geholpen om het assortiment, serviceconcept en de gebruikerservaring volledig opnieuw te ontwikkelen! Ons doel was om een eigentijdse formule te creëren met een betere gastbeleving, minder voedselverspilling en een efficiëntere bedrijfsvoering die bijdraagt aan de duurzaamheid van het merk.

We hebben veel tijd en moeite gestoken in het ontwikkelen van het nieuwe concept. Zo hebben we nagedacht over de gebruikerservaring: waar is het prettig om te zitten en hoe kun je op een visueel aantrekkelijke manier communiceren waar je kunt betalen? We hebben ook gekeken naar de bedrijfsvoering, zoals de beste plek voor de pistoolmachine en de meest handige looproutes voor het personeel in het ’eiland'.

De La Place in Alkmaar is één van de twee vestigingen waar het nieuwe concept wordt getest, samen met de vestiging in Hilversum. We zijn druk bezig met het verwerken van alle feedback en het analyseren van de gegevens die we samen met La Place hebben verzameld. Samen met alle partners werken we zo aan een modulair en duurzaam concept dat La Place in staat stelt om op elke locatie relevant maatwerk te leveren en succesvol te zijn. Of het nu gaat om een vliegveld, langs een snelweg of in een winkelcentrum!

La Place Alkmaar

Langestraat 72
1811JJ Alkmaar
Maak kennis met ons

Ik wil graag contact met xs

Laat uw gegevens achter en dan nemen we contact met u op voor een kennismakingsafspraak.

Volg XS ook op social media

Sluiten