Naam

Taco Bell Den Haag

Locatie

Den Haag

Status

Opgeleverd (2023)

Projectruimte

300m²

Services

Interieurontwerp
BIM-modeling

Categorie

Horeca

horeca

Taco Bell Den Haag

XS architecten heeft de nieuwe Taco Bell in Den Haag ontworpen! Dit is alweer de 7e Taco Bell in Nederland.

We hebben ons bij het ontwerpen van de vestiging aan de Vlamingstraat vooral gericht op het creëren van een toffe en functionele ruimte. Hierbij stonden de workflow en gastbeleving centraal. Het was flink puzzelen met het L-vormige casco, maar met onze beproefde 6-lagen-methode en met goed overleg met de opdrachtgever is het toch gelukt om een typische Taco Bell te realiseren.

Taco Bell heeft onlangs haar merkidentiteit en operationele processen vernieuwd. Hierom hebben wij ons in de eerste instantie vooral gericht op de indeling van werkstromen. Dit is essentieel; als dit niet goed is, worden gasten niet snel geholpen. Maar als architecten weten we ook dat de beleving van de gast ook super belangrijk is. Gelukkig was het kleurrijke en levendige Taco Bell merk-DNA een perfecte inspiratiebron voor ons om een uitnodigende omgeving te creëren waar gasten zich thuis kunnen voelen.

De ontworpen ruimte biedt een relaxte en gezellige sfeer, perfect om te genieten van de Mexicaans geïnspireerde gerechten van Taco Bell. Het interieurontwerp is doordacht en zorgt ervoor dat gasten direct weten waar ze zijn. Kortom, alles bij elkaar draagt het ontwerp bij aan een goede ervaring voor de gasten.

We zijn super blij met het eindresultaat en we weten zeker dat deze Taco Bell vestiging een mooie toevoeging is voor Den Haag. Dus, kom gezellig langs en proef zelf de smaken van Taco Bell!

Taco Bell Den Haag

Vlamingstraat 35
2511BA Den Haag
Maak kennis met ons

Ik wil graag contact met xs

Laat uw gegevens achter en dan nemen we contact met u op voor een kennismakingsafspraak.

Volg XS ook op social media

Sluiten