Naam

Burger King Tilburg

Locatie

Tilburg

Status

Opgeleverd in 2018 (2018)

Projectruimte

400m²

Services

Architectuur
Interieurontwerp
BIM-modeling

Categorie

Horeca

horeca

Burger King Tilburg

De franchisenemer vroeg ons om binnen het concept van Burger King Nederland een restaurant met een gezellige uitstraling te maken in het centrum van Tilburg.

Het casco bracht de nodige uitdagingen met zich mee. Zo moesten we de bereikbaarheid van de keuken verbeteren, samenhang en overzicht creëren in een ruimte die bestaat uit verschillende hoekjes. En dat alles rekening houdend met de draagstructuur van de bovenliggende woningen.

In BIM onderzochten we de mogelijkheden om de routing te verbeteren en om de gewenste sfeer te bereiken. Zo werd duidelijk dat we de keuken beter bereikbaar konden maken door de trap te verplaatsen. In overleg met de opdrachtgever experimenteerden we met verschillende varianten en opstellingen van het meubilair om overzicht en samenhang te creëren. Zo plaatsten we de juiste elementen op de juiste plekken. Een goed voorbeeld hiervan is de plaatsing van de bestelzuilen in het zicht van de kassa’s. De al aanwezige geluidsisolatie voor de bovenwoningen mocht niet beschadigd raken. We hielden hier rekening mee bij het ophangen van zaken.

Maak kennis met ons

Ik wil graag contact met xs

Laat uw gegevens achter en dan nemen we contact met u op voor een kennismakingsafspraak.

Volg XS ook op social media

Sluiten